Momentje...
de mooiste content wordt geladen

AM Pictures

AM Pictures wijkt af van het traditionele film productieproces; een scenario schrijven op basis van een boek, de film produceren met een onbekende cast en dan maar hopen dat er een markt is voor het eindproduct.
Nee, wij draaien het om. Wat vraagt de markt? Welke doelgroep is interessant? Wat speelt er in die doelgroep en hoe is deze uiteindelijk te bereiken? 

Door de brede kennis en ervaring van ons kernteam start het marketingproces gelijktijdig met de conceptfase en zal deze synchroon lopen met het productieproces. Op deze manier binden wij onze doelgroep al in een zeer vroeg stadium en zal het eindproduct ze op zoveel mogelijk punten raken.

Doordat wij het overgrote deel van het (pre) productie-en marketingproces intern uitvoeren in samenwerking met jonge talenten kunnen wij werken met een aanzienlijk lager budget dan de gemiddelde Nederlandse productie.

http://www.am-pictures.nl

recente producties

terug naar overzicht

sluit je aan

Om van alle voordelen te kunnen profiteren van een lidmaatschap zul je als producent lid moeten worden van NCP. Wil je lid worden of eerst meer informatie over wat we jou te bieden hebben? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving