Momentje...
de mooiste content wordt geladen

Bleck

Bleck Media is een creatief productiehuis gevestigd in Amsterdam. We maken films met inhoud en entertainment. We proberen net dat extra beetje meer te geven, alles om de kijker te verrassen en een onvergetelijke ervaring te bieden.

We maken. We entertainen. We verbinden corporate met het kunstzinnige. En we zien storytelling als de manier om mensen echt te raken. Met een gedreven vaste kern en de beste talenten in de markt, werken we dagelijks aan vernieuwende visuele content. Wij geloven dat een idee slechts een startpunt is. Co-creatie is de sleutel tot succesvolle uitvoering.

Opgericht in 2007 door Steven Willems en Jörgen van Dongen. Twee jongens die een droom en passie delen voor cinema, de kunst van verhalen vertellen. Door het
combineren van designprincipes en verhaal technieken (o.a.monomyth) gedurende het creatieve proces, schetsen we een beeld waar we naar toe gaan. Via onze werkwijze begeleiden we onze klanten naar een stip op de horizon.

Customer Journey
Productiehuis Bleck hanteert een uniek klantproces waarin we de klant geheel ontzorgen.
Ook nemen we u graag mee in ons creatieve proces o.a gebaseerd op:

recente producties

terug naar overzicht

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving