Momentje...
de mooiste content wordt geladen

Blue Circle

Blue Circle is een innovatieve producent met een leidende positie in het Nederlandse medialandschap. Als Nederlandse dochter van FremantleMedia produceren wij televisieprogramma’s voornamelijk voor de Nederlandse markt. We zijn gespecialiseerd in entertainment, factual entertainment & dagelijkse shows. Gestart als onderdeel van het huidige RTL Nederland en in maart 2004 verzelfstandigd. Onder FremantleMedia Netherlands vallen producenten Blue Circle en No Pictures Please die zicht richten op televisie en online content en het drama productiebedrijf FictionValley.

Het team van Blue Circle bestaat uit circa 200medewerkers. Ze zijn gedreven, authentiek, integer en hebben passie voor hun vak. Het zijn echte ‘storytellers’ die alleen gaan voor kwalitatief hoogwaardige producties.

https://bluecircle.nl/

recente producties

terug naar overzicht

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving