Momentje...
de mooiste content wordt geladen

Eye2Eye

Eye2Eye Media richt zich op het naar een breed publiek communiceren van positieve waarden, op creatieve, aantrekkelijke en toegankelijke wijze. Eye2Eye Media is gespecialiseerd in het vertalen van ogenschijnlijk moeilijke of impopulaire, maar belangrijke onderwerpen naar aantrekkelijke, toegankelijke en succesvolle communicatietoepassingen.

Het karakter van onze makers is terug te vinden in onze concepten. Ze zijn creatief, gepassioneerd en onbevangen en kijken met een positieve grondhouding naar de wereld. Ze zijn gefascineerd en geïnspireerd door mensen; de relatie met hun omgeving, hun handelen, denken en voelen. De producties van Eye2Eye Media worden op een respectvolle, originele manier uitgevoerd, die de ontvanger op positieve wijze uitdagen en die prikkelen tot nadenken.

www.eye2eyemedia.nl

recente producties

terug naar overzicht

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving