Momentje...
de mooiste content wordt geladen

Eyeworks

Warner Bros. International Television Production Nederland BV is onderdeel van Time Warner Inc. Eén van de grootste, internationaal opererende mediaproductiebedrijven. WBITVP Nederland is een creatief en talentvol bedrijf dat content ontwikkelt, produceert en distribueert in alle grote genres; entertainment, factual en kwalitatief hoogwaardig drama.

WBITVP ontwikkelt en produceert programma’s voor zowel de publieke als commerciële zenders en daarbij worden ook internationale formats vertaald naar de Nederlandse markt. Onze producties variëren van grote shows als de Nationale IQ Test, Sterren Springen en Het Zijn Net Mensen tot herkenbare reality programma’s als Obese en internationale hitformats als Adam Zkt. Eva, dat in acht landen wordt uitgezonden. Ook is WBITVP Nederland bekend van de prijswinnende serie Flikken Maastricht en de romantische dramaserie Dokter Deen.

www.eyeworksfilm.be/nl

recente producties

terug naar overzicht

sluit je aan

Om van alle voordelen te kunnen profiteren van een lidmaatschap zul je als producent lid moeten worden van NCP. Wil je lid worden of eerst meer informatie over wat we jou te bieden hebben? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving