Momentje...
de mooiste content wordt geladen

Simpel Media

Simpel Media is een full service productie- en mediabedrijf waar creativiteit en efficiëntie centraal staan. Ons team bestaat uit een mix van jong talent en ervaren, prijswinnende programmamakers. Bekende titels zijn Ik Vertrek, Het Mooiste Meisje van de Klas, Ontvoerd, Hunted, Opgelicht in het Buitenland, Lauren!, Grenzeloos Verliefd, Vive la Frans en Diagnose Gezocht. 

Met onze passie voor het vertellen van verhalen en het hoge technische niveau van de makers, kunnen wij op een kosteneffectieve wijze hoogwaardige content ontwikkelen en produceren, voor zowel zenders als adverteerders, voor zowel televisie als online.

Simpel Media is onderdeel van EndemolShine Group, wat ons toegang geeft tot het grootste creatieve en productionele media-netwerk ter wereld.

www.simpelmedia.nl

recente producties

terug naar overzicht

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving