Momentje...
de mooiste content wordt geladen

Southfields

Southfields is een toonaangevende Nederlandse televisieproducent, gespecialiseerd in sportproducties.

Southfields is onder meer bekend van de wedstrijden en programma’s van de Champions League en het Nederlands Elftal voor SBS 6, Formule1 voor Ziggo Sport, de wedstrijdregistraties, programma’s van de Jupiler League voor Fox Sports en diverse sportprogramma’s voor RTL 7.

Southfields werd in 2002 opgericht door Kees Jansma en Will Moerer onder de naam WK Producties. In 2005 ging het bedrijf verder als Eyeworks Sport tot het in het najaar van 2011 werd overgenomen door CMI Holding. Het bedrijf werd toen samengevoegd met het sportdata bedrijf Infostrada Sports tot de Infostrada Sports Group.

Begin 2015 werd het bedrijf opgesplitst in Infostrada Sports en Infostrada Productions. In juni 2015 werd Infostrada Productions overgenomen door het huidige management tezamen met een investeerder. Hierbij werd de naam veranderd in Southfields.

www.southfields.nl

recente producties

terug naar overzicht

sluit je aan

Om van alle voordelen te kunnen profiteren van een lidmaatschap zul je als producent lid moeten worden van NCP. Wil je lid worden of eerst meer informatie over wat we jou te bieden hebben? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving