Momentje...
de mooiste content wordt geladen

Stepping Stone

Stepping Stone Producties is een onafhankelijk productiebedrijf, opgericht door Jasper van der Schalie. Na een loopbaan in de reclamewereld maakte Jasper de overstap naar televisie toen hij samen met Jan Slagter Omroep MAX heeft opgezet. Als hoofd TV was hij nauw betrokken bij programma’s als Tijd voor MAX, Meldpunt, Sterren op het Doek, Droomhuis gezocht, Groeten van MAX en de film Oorlogswinter.

Stepping Stone Producties produceert content voor alle publieke en commerciële omroepen en voor commerciële partijen. Van drama, inhoudelijke documentaireseries, entertainment tot content voor een jonge doelgroep. Onder het label Me at the Zoo produceert het productiehuis online content voor bijvoorbeeld NPO.nl en ZAPP. Stepping Stone Producties bestaat inmiddels uit een vaste kern van zo’n 10 mensen en voor elk project wordt een gespecialiseerd team van makers ingehuurd.

recente producties

terug naar overzicht

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving