Momentje...
de mooiste content wordt geladen

Tuvalu

Dream Dare Do is het motto waarmee Tuvalu Media in 2006 wordt opgericht.

Tuvalu Media ontwikkelt en produceert tv-programma’s, dramaseries, speelfilms en documentaires voor nationale en internationale omroepen, zenders en andere opdrachtgevers. Onder de vlag Tuvalu Sparkx zijn we actief op platforms als YouTube met eigen kanalen. Ook creëert Tuvalu Sparkx bedrijfsfilms, commercials, online video en events voor bedrijven, overheden en non-profit organisaties.

Tuvalu Media is een van de vijf grootste producenten van Nederland en wil zich onderscheiden in de manier waarop projecten worden gerealiseerd. Met respect voor de kijker, de opdrachtgever en de mensen met wie de productie wordt gemaakt.

De producties van Tuvalu Media worden gewaardeerd in binnen- en buitenland. Recente voorbeelden zijn de nominatie van Ali B Op Volle Toeren voor de Gouden Televizier Ring, het format Cover My Song dat in Duitsland Der Deutsche Fernsehpreis 2012 won. 

www.tuvalu.nl

recente producties

terug naar overzicht

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving