Albert Verlinde en Jan Versteegh in 6 Inside

8/11/2018

Het gerucht ging al rond door de wandelgangen, maar nu is het ook echt bevestigd door Talpa: het nieuwe SBS-programma met Albert Verlinde en Jan Versteegh gaat 6 Inside heten.

Albert Verlinde stopte in augustus 2016 na vijftien jaar bij RTL Boulevard, om zich volledig te kunnen storten op zijn werk als musicalproducent. Zijn rol in het nieuwe soortgelijke programma op SBS6 met Jan Versteegh betekent een tv-comeback voor hem.

Presentator Luuk Ikink van RTL Boulevard plaatste een tweet over het nieuwe programma. De naam Inside wordt volgens hem steeds vaker gebruikt. “Je had al Veronica Inside op tv, straks ook Veronica Inside op de radio en vorige maand is ook 6inside.nl door Talpa geregistreerd”, aldus Ikink op Twitter.

SBS6 heeft inmiddels de premièredatum bekend gemaakt: 7 januari 2019. En ook het uitzendtijdstip: elke werkdag van 18.00 tot 19.00 uur. Daarmee komt niet alleen de vroege editie van Shownieuws, maar ook de vroege editie van Hart van Nederland te vervallen. Zij wijken voor 6 Inside. Het nieuwe programma start dus 35 minuten eerder dan RTL Boulevard.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving