BN'ers gaan schapen hoeden in Het hek van de dam

28/7/2020

NCP-lid Blue Circle start op 21 augustus met programma Het hek van de dam waarin een duo van bekende Nederlanders samen met een herder een kudde schapen door Nederlandse natuurgebieden drijft.

Rachel Hazes en Bram Moszkowicz zijn de eerste twee BN'ers die zich aan het avontuur hebben gecommitteerd. Samen met een ervaren herder zullen zij door een Nederlands natuurgebied trekken met een kudde schapen in hun kielzog. Tussen het hoeden van de dieren door gaan de deelnemers met elkaar en met de herder in gesprek, die hen zal vertellen over de gebieden van Natuurmonumenten.

Samen met die organisatie heeft Blue Circle de locaties zorgvuldig uitgezocht. Het hek van de dam is vanaf 21 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. De namen van de overige deelnemende duo's worden binnenkort bekendgemaakt.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving