Buiten is het Feest wint hoofdprijs op Tokyo Short Film Festival.

8/1/2021

De Nederlandse film Buiten is het Feest, met hoofdrollen voor Georgina Verbaan en Abbey Hoes, is in de prijzen gevallen in Japan. De film van regisseur Jelle Nesna en producent Rinkel Film/ Reinier Selen, won de hoofdprijs in de speelfilmcompetitie op het Tokyo Short Film Festival.

Dat hebben distributeur September Film en producent Rinkel Film bekendgemaakt. Het festival vond vanwege de coronapandemie dit jaar online plaats. Buiten is het Feest is een vrije bewerking van de roman Maar buiten is het feest van Arthur Japin, die deels gebaseerd is op het leven van Karin Bloemen.

De film gaat over een succesvolle zangeres die na de dood van haar zus een rechtszaak aanspant om haar nichtje uit handen van haar biologische vader te houden. De verfilming draaide tot de lockdown in de bioscopen. Nu is Buiten is het Feest online te zien via Ziggo, KPN, Pathé Thuis en Cinetree.

Bron: Nu.nl/BM

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving