Chinese Dromen lijkt derde succes voor Ruben Terlou

18/11/2019

Ondanks hevige concurrentie van voetbal, formule 1 en Expeditie Robinson, is het Ruben Terlou bij de eerste aflevering van Chinese Dromen gelukt om bijna 800.000 kijkers te trekken. Hiermee zet producent De Haaien de indrukwekkende reeks - na de eerste twee series - voort.

Na de oevers van de Yangtzhe te hebben afgereisd, en recht door het hart van China - richt Terlou zich in de derde serie op de nieuwe Chinese dromen die gepaard gaan met de toegenomen welvaart. Tijdens de eerste aflevering sprak Terlou met ouders en kinderen, waarbij steeds vaker generatieconflicten optreden.

De docureeks Chinese Dromen stond met deze kijkcijfers op een mooie negende plek in de Top 25 van Kijkonderzoek. De komende drie afleveringen zijn zondags om 20:25 uur te zien op NPO 2. In onderstaande video vertelt Terlou over zijn nieuwe serie.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving