Dancing with the Stars na tien jaar terug op tv

18/1/2019

Het dansprogramma Dancing with the Stars komt terug op de buis. Chantal Janzen gaat de show nog dit jaar presenteren, meldt RTL.

Dancing with the Stars, waarin bekende Nederlanders worden gekoppeld aan een professionele danser, werd van 2005 tot 2009 op RTL 4 uitgezonden.

Productiemaatschappij Blue Circle is nog op zoek naar ‘getalenteerde dansers en danseressen die de ‘Stars’ over de dansvloer laten zweven’. De BN’ers trainen wekenlang om diverse dansstijlen als latin, ballroom en de wals onder de knie te krijgen.

De eerste drie seizoenen van Dancing with the Stars zijn gepresenteerd door Ron Brandsteder en Sylvana Simons. Daarna werden ze vervangen door Beau van Erven Dorens en Lieke van Lexmond. Het laatste seizoen werd gewonnen door Jamai Loman en Gwyneth van Rijn.

terug naar overzicht

laatste nieuws

Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen
Jan Schots, Zodiak Nederland
NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector
Roel Kooi, Pilotstudio
NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan
Taco Zimmermann, Tuvalu
NCP komt op voor mijn belangen
Nelsje Musch, Blazhoffski
NCP is deskundig, doeltreffend, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Om van alle voordelen te kunnen profiteren van een lidmaatschap zul je als producent lid moeten worden van NCP. Wil je lid worden of eerst meer informatie over wat we jou te bieden hebben? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving