Disney+ kent de nodige opstartproblemen

14/11/2019

De lancering van de nieuwe streamingdienst Disney+ gaat gepaard met de nodige problemen. Klanten ondervonden tijdens de eerste week grote problemen met het inloggen of het bekijken van content. Daarmee viel voor veel klanten de de 1 week durende proefperiode in het water.

Op Allestoringen.nl was duidelijk te zien dat de dienst bepaald niet soepel verliep. Het afspelen van video's bleek niet mogelijk, inloggen bleek lastig en er waren tal van storingen. Dit gold overigens niet alleen voor Nederland - wereldwijd waren er vergelijkbare klachten te horen.

Disney+ is samen met Apple TV+ de nieuwste in het VOD-landschap. In Nederland is het al mogelijk om je te abonneren op de Amerikaanse diensten Netflix, Amazon Prime Video,  Hulu en HBO. Daarnaast zijn er nog een aantal Nederlandse partijen als Videoland, KIJK en NPO Start Plus. Disney heeft nog geen duidelijkheid gegeven over wanneer de problemen verholpen zullen zijn.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving