Eerste gasten bij Jinek op RTL 4 bekend

3/1/2020

Het was dé televisietransfer van deze zomer: Eva Jinek die van de NPO naar RTL 4 verkaste met haar talkshow. De productie is echter nog steeds in de vertrouwde handen van NCP-lid Pilot Studios. Vanavond zal duidelijk worden hoe de show er uit gaat zien.

Wat recent al wel bekend werd is dat het programma van de journaliste - in tegenstelling tot dat van haar voorgangers Humberto Tan, Twan Huys en Beau van Ervendorens - niet zal worden onderbroken door commercials. Zo verandert er voor de vaste kijkersschare van voor de zomer weinig qua kijkervaring.

Ook wat betreft de gasten zullen zij bekende gezichten zien in de eerste 'commerciële' uitzending. Zo schuift comedian Martijn Koning aan om zijn oudejaarsconference door te nemen, nemen Carlo Bozshard en Angela de Jong het komende televisieseizoen door en vult Hélène Hendriks hen daarin aan over het sportjaar 2020. Op politiek gebied keert Jaïr Ferweda terug en is Michiel Vos te zien als duider van Washington. Ook zit de korpschef van de Nationale Politie, Erik Akerboom, aan tafel (of wellicht wel op de bank, wie zal het zeggen?) om de vuurwerkproblematiek aan te kaarten.

De eerste aflevering van Jinek op RTL 4 is vanaf 3 januari te zien om 22:20 uur.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving