Ewout Genemans keert terug bij de politie

25/2/2020

De succesformule van No Pictures Please-productie, Bureau Burgwallen, krijgt een tweede seizoen. Presentator (en producent) Ewout Genemans laat voor deze serie de hoofdstad achter zich en strijkt neer bij het politiekorps van Eindhoven. Het programma heet dan ook Bureau 040.

Volgens de presentator borduurt de tweede serie voort op het succes van de eerste: "We hebben echt laten zien hoe leuk het politiewerk is en wat er allemaal nog meer bij komt kijken". In de eerste reeks kwamen vooral de problemen omtrent de Wallen aan de oppervlakte, de presentator verwacht dan ook dat deze serie draait om de criminaliteit die bij deze regio hoort.

Wanneer Bureau 040 te zien is, is nog onbekend maar de opnames zijn in volle gang. Hierin speelt carnaval een grote rol. "Tijdens carnaval is er vast genoeg te doen voor de politie. Ik ben benieuwd", aldus Genemans.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving