Finale Expeditie Robinson live vanuit Ziggo Dome

28/9/2018

Dit jaar wordt er groots uitgepakt voor de finale van Expeditie Robinson. Op 20 december kunnen fans hier live bij aanwezig zijn in Ziggo Dome om samen met de 21 expeditieleden en Nicolette Kluijver en Dennis Weening de loodzware, laatste proef te bekijken.

Naast de spannende ontknoping van het negentiende seizoen, verzorgt een deel van de expeditieleden op deze avond een aantal exclusieve optredens.

Onder anderen Famke Louise en Corry Konings treden op en ook Josylvio, DJ Jody Bernal en I Am Aisha laten zien wat ze, naast het survivallen op een onbewoond eiland, nog meer in huis hebben. Buiten deze optredens zijn er verschillende verrassingsacts, die later bekendgemaakt worden.

De finale vindt plaats op donderdag 20 december vanaf 20.00 uur in de Ziggo Dome. Kaarten voor de finale van Expeditie Robinson live in de Ziggo Dome zijn nu te koop vanaf €19,50 op www.expeditierobinson.nl.

De finale van Expeditie Robinson is op donderdag 20 december om 20.30 uur te zien bij RTL 5 en wordt geproduceerd door Strix Television.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving