Gordon tegen Dino

31/1/2019

In het voorjaar van 2019 nemen Gordon en Jandino Asporaat het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show op SBS6. De twee teamcaptains, elke week geflankeerd door twee nieuwe, bekende gasten, gaan er alles aan doen om te scoren.

Presentator Jan Versteegh heeft de uitdagende taak om deze chaos op de een of andere manier in goede banen te leiden. De show zit vol met allesbehalve alledaagse spellen, waar de BN’ers hun improvisatie-skills hard voor nodig hebben. Ook zijn er fysieke uitdagingen en dus pijnlijke, of ongemakkelijke momenten. Er wordt uitgebeeld, getekend, gesprongen, geroepen, gegooid, geluisterd, geraden en gegokt .

Elke aflevering eindigt met een finalespel, waarvoor iedereen met de billen bloot moet. Letterlijk, zelfs: alle BN’ers hijsen zich voor dit laatste spel in een heel charmant naaktpak – met daaroverheen een set kleding. Bij een fout antwoord verliest iemand een kledingstuk. Het team dat als eerste naakt is, verliest.

De Gordon tegen Dino Show wordt geproduceerd door Talpa Producties.

terug naar overzicht

laatste nieuws

Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen
Jan Schots, Zodiak Nederland
NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector
Roel Kooi, Pilotstudio
NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan
Taco Zimmermann, Tuvalu
NCP komt op voor mijn belangen
Nelsje Musch, Blazhoffski
NCP is deskundig, doeltreffend, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Om van alle voordelen te kunnen profiteren van een lidmaatschap zul je als producent lid moeten worden van NCP. Wil je lid worden of eerst meer informatie over wat we jou te bieden hebben? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving