Heer & Meester

17/10/2018

Op zaterdag 29 december om 20.25 uur op NPO 1 zendt Omroep MAX de televisiefilm uit van Heer & Meester. De film is het langverwachte slotdeel van de gelijknamige misdaadserie. De hoofdrol van de zeer welgestelde en charismatische Valentijn Rixtus Bentinck wordt wederom gespeeld door Daan Schuurmans.


Twee dagen na zijn geboorte werd Valentijn Rixtus Bentinck (Daan Schuurmans) ten vondeling gelegd bij een katholiek internaat, maar wel met een gedetailleerde richtlijn voor zijn opvoeding en een regeling die hem de rest van zijn leven tot een bemiddeld en onafhankelijk man maakt. Zijn motto luidt dan ook: ‘Elke dag is Valentijnsdag!‘.

Inmiddels laat Valentijn zich niet langer door Floor (Sophie van Winden) voor het karretje van het Openbaar Ministerie spannen. Hij is tegenwoordig detective in ruste. Ook de zoektocht naar de identiteit van zijn vader en moeder en het mysterie van zijn verleden kunnen hem niet langer intrigeren. Zijn liefdeloze ouders hebben hem laten adopteren, dus waarom zou uitgerekend hij nog langer andere mensen helpen?

Dan stuit Floor op een schimmige organisatie die in alle stilte bunkers opkoopt. Tegelijkertijd raken tientallen mensen besmet door een vreemd virus. Als Floor dan ook nog eens plotseling verdwijnt en Valentijn op een link met zijn verleden stuit, komt hij alsnog samen met zijn trouwe Leo (Hubert Fermin) en Danny (Robert de Hoog) in actie. Het spoor leidt hem uiteindelijk naar Italië waar hij oog in oog komt te staan met een eeuwenoude organisatie en een wereldwijd complot dat alles te maken heeft met zijn eigen verleden. Maar welke persoonlijke prijs moet Valentijn daarvoor betalen?

De cast
De cast in de televisiefilm wordt gevormd door onder anderen Daan Schuurmans (Valentijn Rixtus Bentinck), Sophie van Winden (Floor), Hubert Fermin (Leo) en Robert de Hoog(Danny).

‘Heer & Meester: de film’ is zaterdag 29 december te zien om 20.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

terug naar overzicht

laatste nieuws

Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen
Jan Schots, Zodiak Nederland
NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector
Roel Kooi, Pilotstudio
NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan
Taco Zimmermann, Tuvalu
NCP komt op voor mijn belangen
Nelsje Musch, Blazhoffski
NCP is deskundig, doeltreffend, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Om van alle voordelen te kunnen profiteren van een lidmaatschap zul je als producent lid moeten worden van NCP. Wil je lid worden of eerst meer informatie over wat we jou te bieden hebben? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving