Heinz op Parool Film Fest

25/9/2018

De animatiefilm HEINZ van Piet Kroon beleeft zijn exclusieve voorpremière tijdens de derde editie van Parool Film Fest, op zaterdag 13 oktober in bioscoop Het Ketelhuis in Amsterdam. Speciale gasten zijn schrijver-regisseur Piet Kroon, acteur Wim T. Schippers en striptekenaars René Windig en Eddie de Jong. De vertoning word gevolgd door een Q&A. Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar via www.paff.nl.

HEINZ is een eigenzinnige animatiefilm voor volwassenen, vol droge en absurdistische humor. De film gaat over de nukkige Amsterdamse klaploper Heinz – bekend uit de prettig gestoorde strips van Windig & De Jong in dagblad het Parool – die met forse tegenzin, en meer geluk dan wijsheid, de wereld van de ondergang redt.

Hoofdpersonage Heinz wordt vertolkt door acteur en cabaretier Ruben van der Meer. Zijn grote tegenspeler is Zak, een mysterieuze schurk die wordt gespeeld door Tygo Gernandt. Ilse Warringa en Wim T. Schippers spelen resp. Dolly, de los-vaste verkering van Heinz, en oom Wim, een vervelende betweter die vergeefs probeert de film in goede banen te leiden.

HEINZ wordt in 2019 uitgebracht in de Nederlandse bioscopen.

terug naar overzicht

laatste nieuws

Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen
Jan Schots, Zodiak Nederland
NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector
Roel Kooi, Pilotstudio
NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan
Taco Zimmermann, Tuvalu
NCP komt op voor mijn belangen
Nelsje Musch, Blazhoffski
NCP is deskundig, doeltreffend, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Om van alle voordelen te kunnen profiteren van een lidmaatschap zul je als producent lid moeten worden van NCP. Wil je lid worden of eerst meer informatie over wat we jou te bieden hebben? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving