Het Perfecte Plaatje seizoen drie

22/10/2018

Op woensdag 31 oktober start het derde seizoen van Het Perfecte Plaatje en gaan opnieuw acht BN’ers, met een passie voor fotografie, de strijd met elkaar aan om het maken van de beste foto.

Dit jaar zetten chef-kok Herman den Blijker, zangeres en tv-maker Ryanne van Dorst, zanger Jim Bakkum, presentatrice Lieke van Lexmond, comedian Ruben van der Meer, actrice en presentatrice Marlijn Weerdenburg, visagist Mari van de Ven en tv-dame Patty Brard alles op alles om het mooiste plaatje te schieten. Wie is de beste fotograaf en mag zich de winnaar van 2018 noemen?

De vakjury bestaat ook dit jaar weer uit popfotograaf William Rutten en documentair specialist Cynthia Boll. Iedere week worden ze bijgestaan door wisselende fotografie-experts om de deelnemers te beoordelen en tricks & tips te geven. Zo is de wereldberoemde YouTuber en visagist Nikkie Tutorial gastjurylid bij de selfieshoot.

De BN’ers duiken onder meer in de wereld van foodfotografie, krijgen een honden-onder-water-shoot, brengen een ode aan het insect tijdens een macro natuurshoot en treden buiten hun comfortzone tijdens de jaarlijks terugkerende naaktshoot. De strijd wordt pas echt vurig als de BN’ers tijdens een grote brandoefening brandweermannen moeten fotograferen. Het Perfecte Plaatje staat weer onder leiding van presentator Tijl Beckand.

Het Perfecte Plaatje wordt geproduceerd door Talpa Producties en is mede mogelijk gemaakt door Canon Nederland. Uitzending: vanaf woensdag 31 oktober om 20.30 uur bij RTL 4.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving