Holland's Got Tallent

13/12/2018

Het nieuwe jaar start met het tiende seizoen van Holland’s Got Talent. Naast het feit dat dit jubileumseizoen weer vol zit met verrassende acts, zijn er ook twee nieuwe gezichten te bewonderen.

Humberto Tan is de nieuwe presentator (omdat Johnny de Mol naar SBS is overgestapt) en Paul de Leeuw neemt voor het eerst plaats achter de jurytafel, naast vertrouwde gezichten Angela Groothuizen, Dan Karaty en Chantal Janzen.

Ook dit seizoen blijkt weer dat de talentenvijver in Nederland nog lang niet leeggevist is. Zo laat de jury zich wegblazen door een tienjarig viooltalent en maken ze kennis met de bijzondere klanken van een op het eerste gezicht stoffige seniorenband. Jongleren kun je met ballen, maar of dat in het 10e seizoen genoeg is voor een volgende ronde? De 28-jarige Bart verbaast de jury door tijdens het jongleren te strippen. Daarnaast komt kersvers jurylid Paul de Leeuw oog in oog te staan met een imitatie van ‘zichzelf’ wat leidt tot een bizarre confrontatie.

Holland’s Got Talent is te zien vanaf zaterdag 5 januari om 20.00 uur bij RTL 4.

terug naar overzicht

laatste nieuws

Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen
Jan Schots, Zodiak Nederland
NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector
Roel Kooi, Pilotstudio
NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan
Taco Zimmermann, Tuvalu
NCP komt op voor mijn belangen
Nelsje Musch, Blazhoffski
NCP is deskundig, doeltreffend, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Om van alle voordelen te kunnen profiteren van een lidmaatschap zul je als producent lid moeten worden van NCP. Wil je lid worden of eerst meer informatie over wat we jou te bieden hebben? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving