Johan Nijenhuis strikt Najib Amhali voor nieuwe film

4/11/2019

Regisseur en producent Johan Nijenhuis is bezig aan een nieuw filmproject: Khalid en de Toversteen, met in de hoofdrol niemand minder dan Najib Amhali. De opnames zullen in 2021 van start gaan.

Khalid en de Toversteen belooft een modern sprookje te worden. Als Khalid van zijn opa een steen erft, blijkt die steen een djinn (een soort geest) te huisvesten die wensen uit laat komen. Als Khalid deze wensen probeert te gebruiken om populairder te worden op school, blijken de wensen ook een keerzijde te hebben.

De film is een co-productie van NCP-lid Johan Nijenhuis en een collega van Amhali, Jandino Asporaat met zijn Huis van Asporaat. Wanneer de film te zien zal zijn is nog onbekend. Fans van Nijenhuis kunnen echter in januari al naar de bioscoop als Onze jongens in Miami wordt uitgebracht. Een van de vele filmprojecten van Nijenhuis die binnenkort te zien zullen zijn.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving