Nieuw seizoen Maestro - Tuvalu

25/4/2019

Na een afwezigheid van twee jaar haalt AVROTROS Maestro weer uit de kast. Het vijfde seizoen wordt vanaf eind augustus opgenomen, zo bevestigt de omroep. Welke BN'ers deze keer het dirigeerstokje ter hand nemen, is nog niet bekend.

In Maestro gemaakt door Tuvalu strijden acht bekende mensen in de Philharmonie te Haarlem om de titel ‘Maestro’. Ze gaan de uitdaging aan om zich in acht weken tijd te ontwikkelen tot dirigent van een groot symfonieorkest. Maestro wordt gepresenteerd door Frits Sissing. De jury van Maestro bestaat uit Vincent de Kort, violiste Isabelle van Keulen en contrabassist Dominic Seldis. Seizoen 5 is in productie. De opnames voor het vijfde seizoen vinden plaats in de Grote Zaal van de Philharmonie in Haarlem. Frits Sissing is opnieuw de presentator van dienst.

Het vierde seizoen van de dirigeerwedstrijd werd eind 2017 gewonnen door actrice Maartje van de Wetering. Eerdere winnaars waren cabaretière Lenette van Dongen, gitarist Spike en zangeres Leona Philippo.

terug naar overzicht

laatste nieuws

Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen
Jan Schots, Zodiak Nederland
NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector
Roel Kooi, Pilotstudio
NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan
Taco Zimmermann, Tuvalu
NCP komt op voor mijn belangen
Nelsje Musch, Blazhoffski
NCP is deskundig, doeltreffend, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Om van alle voordelen te kunnen profiteren van een lidmaatschap zul je als producent lid moeten worden van NCP. Wil je lid worden of eerst meer informatie over wat we jou te bieden hebben? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving