Oproep Ebbinge werkt: Promenade sluit af met een klapper

10/2/2020

Hoewel Tin Can-productie Promenade vrijwel direct na de eerste uitzending op Twitter werd geprezen en uitgroeide tot culthit, bleven de kijkcijfers behoorlijk achter. Tot gisteravond: maar liefst 730.000 kijkers schakelden in voor de seizoensfinale.

Afgelopen week nam maker en presentator Diederik Ebbinge plaats aan de tafel van DWDD. Hier deed hij een oproep om in te schakelen voor de laatste uitzending van seizoen 1, in de hoop om de bazen van de NPO te overtuigen om er een seizoen aan vast te plakken.

Promenade stond geprogrammeerd tegen Heel Holland Bakt en had op NPO 3 zo moeite het grote publiek aan zich te binden, hoewel de recensies in de kranten enorm positief waren. Na zijn oproep en de verdubbeling van de kijkcijfers lijken de kansen op een tweede seizoen aanzienlijk vergroot.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving