Roel Kooi stopt na tien jaar als voorzitter NCP

27/9/2018

Willem Zijlstra neemt de voorzittershamer van het bestuur van de vereniging van Nederlandse Content Producenten (NCP) na tien jaar over van Roel Kooi. Zijlstra heeft een rijke loopbaan in de mediawereld die de NCP goed van pas komt bij het zetten van nieuwe stappen in het televisielandschap.

Willem Zijlstra: “Ik kijk er naar uit om mijn ervaring in de mediawereld in te zetten voor andere producenten. Het is voor zowel televisie-, film-, als documentaire producenten een belangrijke periode om zich hard te maken voor de sector gezien de snelle verandering van het medialandschap en het aanbod. Wij leveren met onze leden een belangrijke bijdrage aan de creatieve sector van ons land en aan werkgelegenheid.”

NCP directeur Arie Landsmeer: “De afgelopen jaren heeft NCP zich weten te verdiepen en verbreden met nieuwe leden en een belangrijke gesprekspartner in de sector. Wij bedanken Roel en Danielle voor hun inzet de afgelopen jaren. Wij hebben het volste vertrouwen in het nieuwe bestuur en zijn verheugd dat het gelukt is goede en ervaren vervangers voor de vertrekkende bestuursleden te vinden waarbij de belangen van alle NCP producenten (scripted, non scripted en film) behartigd worden.”

terug naar overzicht

laatste nieuws

Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen
Jan Schots, Zodiak Nederland
NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector
Roel Kooi, Pilotstudio
NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan
Taco Zimmermann, Tuvalu
NCP komt op voor mijn belangen
Nelsje Musch, Blazhoffski
NCP is deskundig, doeltreffend, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Om van alle voordelen te kunnen profiteren van een lidmaatschap zul je als producent lid moeten worden van NCP. Wil je lid worden of eerst meer informatie over wat we jou te bieden hebben? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving