Rossana Kluivert On A Mission

30/10/2018

De opnames voor de nieuwe real-life serie Rossana Kluivert On A Mission, waarin Rossana Kluivert zich inzet om het straathonden probleem in Curaçao tegen te gaan, zijn in volle gang. Afgelopen maand was Rossana op Curaçao om te helpen bij de daadwerkelijke bouw van het center. Een droom die uitkomt! In de serie is te zien hoe Rossana dit project samen met de hulp van vrienden, familie en de eilandbewoners aanpakt. Van het generen van aandacht voor het project tot de bouw van het complex en het redden van de straathonden, die vervolgens geplaatst worden bij geschikte families. Rossana is een onuitputtelijke bron van energie en gaat het liefst dag en nacht door om haar droom te realiseren. Gelukkig staat haar familie aan haar zijde, niet alleen om haar te helpen, maar ook om ervoor te zorgen dat ze heel af en toe wat rust neemt.

Curaçao telt zo’n 25.000 straathonden die dagelijks lijden onder barre omstandigheden en per dag sterven er tientallen pups. Rossana droomde er dan ook al jaren van om een eigen hondenopvangcentrum op Curaçao op te zetten, waar honden kunnen worden opgevangen, verzorgd en gesteriliseerd, en dat tevens een bijzondere en liefdevolle plek is waar mens en dier elkaar kunnen ontmoeten. Het project is momenteel in volle gang en haar droom komt eindelijk uit!

Om het Kluivert Dog Rescue Center te realiseren, wil Rossana heel Nederland en Curaçao in beweging brengen om haar te helpen, want zoals Rossana zegt “Samen staan we sterk!”. Helpen kan nog steeds middels het doneren van voerbakken tot operatiemateriaal, een donatie of door te helpen als vrijwilliger. Ga naar tlc.nl voor meer informatie en draag ook je steentje bij!

Rossana Kluivert On A Mission is vanaf woensdag 7 november om 20:30 uur te zien bij TLC.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving