Ruben Nicolai gaat op zoek naar beste LEGO-bouwer

13/2/2020

Producent en NCP-lid Endemolshine heeft de nieuwe spelshow LEGO MASTER aangekondigd. In het programma gaat presentator samen met een team van experts op zoek naar de beste LEGO'er van Nederland en België.

Iedere aflevering moet de deelnemende duo's vanuit het hoofd een bouwwerk zo goed en precies mogelijk nabouwen. De jury die zich over de bouwsels gaat bouwen zal bestaan uit Brickmasters, zoals de LEGO-experts ook wel worden genoemd.

Nicolai, die zich thuis ook tussen het LEGO van zijn kinderen begeeft, is erg onder de indruk geraakt van de professionals: "Nu ik letterlijk en figuurlijk ondergedompeld ben in LEGO-bouwstenen snap ik iets meer van de fascinerende focus die de deelnemers van dit programma hebben. Het levert creaties op waarbij je je ogen niet gelooft."

LEGO MASTER is een Nederlands-Vlaamse productie van Endemolshine met kandidaten uit beide landen, en presentatoren van beide zijden van de grens: Nicolai wordt namelijk bijgestaan door Kürt Rogiers. Rogiers kennen we in Nederland van zijn rollen in onder andere Costa! en de film Vet Hard!

LEGO MASTERS is vanaf zaterdag 11 april wekelijks te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving