Seizoen 14 van Flikken Maastricht start in januari

4/11/2019

NCP-lid Warner Bros. heeft het veertiende seizoen van Flikken Maastricht aangekondigd. Zo krijgen de fans eindelijk antwoord op de vragen die aan het eind van seizoen 13 onbeantwoord bleven.

Flikken Maastricht is al sinds 2007 een kijkcijferhit op de NPO, met steevast dik boven de miljoen kijkers. In de afgelopen dertien jaar leefde de kijker mee met de politie van Zuid-Limburg, en dan in het bijzonder met de werk- én privélevens van speurneuzen Wolf (Victor Reinier) en Van Dongen (Angela Schijf). Het succes van de serie bracht in al die jaren zelfs al een spin-off voort: Flikken Rotterdam.

Flikken Maastricht is daarmee inmiddels de langst lopende politieserie van de Nederlandse televisie. Het heeft al drie seizoenen meer dan die andere iconische detective met Victor Reinier in een van de hoofdrollen: Baantjer. Het nieuwe seizoen is vanaf vrijdag 3 januari 2020 om 20:25 te zien op NPO 1.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving