Southfields komt deze zomer met de broodnodige sport in de RTL Sportquiz

22/5/2020

Nu dankzij de coronacrisis vrijwel alle sporten stilliggen, komt producent Southfields met een welkome uitkomst voor de sportliefhebber. In De RTL Sportquiz zal Simon Zijlemans samen met tweebekende (oud-)sporters of BN’ers de hersens kraken over allerhande sportkennis.

Vanaf zaterdag ontvangt Simon Zijlemans acht weken lang twee bekende Nederlanders of (oud)-sporters in de studio die het tegen elkaar opnemen. In verschillende rondes en een finale ronde komen alle facetten van de sportwereld langs: Van bijvoorbeeld vragen over de OlympischeSpelen en sportfilms tot blunders en gedrag van sporters in hun privéleven. In totaal zijn er tien rubrieken waarvan er elke week verschillende worden gespeeld.

Zo komen elke aflevering wisselende rubrieken, anekdotes en herinneringen voorbij en is geen week hetzelfde. De finaleronde is elke week wel hetzelfde. In deze ‘jaartallen-ronde’ wordt veel gevraagd van het sportgeheugen van de studiogasten en de kijkers. In de eerste aflevering nemen Peter Heerschop en Viggo Waas het tegen elkaar op.   

De RTL Sportquiz is vanaf zaterdagavond acht weken lang te zien op RTL 7.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving