The Roast of Johnny de Mol

29/11/2018

Johnny de Mol zet zich belangeloos in voor vluchtelingen, gunt ongeneeslijk zieke mensen de reis van hun leven, en geeft mensen met een verstandelijke beperking het podium dat ze verdienen. Na zijn ‘wilde’ jaren zet hij zich nu in voor inclusiviteit en gelijkheid – wie denkt hij wel dat hij is? De zoon van God? Ok, dat is hij misschien ook wel een beetje, des te meer reden om hem aan het kruis te nagelen.

Comedy Central maakt nu de eerste Roasters bekend die de daad bij het woord gaan voegen: Zuidas dominee Ruben van Zwieten en schrijfster Heleen van Royen. The Roast of Johnny de Mol is dinsdag 18 december om 20.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central. De productie van deze derde serie is ook dit jaar in handen van MasMedia.

Ruben van Zwieten, bekend als dominee van de Zuidas, is initiatiefnemer van De Nieuwe Poort, vriend van Johnny en hij heeft onlangs nog Johnny’s huwelijk ingezegend: “De man die zich bewust is van zijn rol en verantwoordelijkheid in dit leven. Desalniettemin of juist daarom, tijd om hem te roasten.”

Bestsellerauteur Heleen van Royen: “Lieve Johnny, jaren geleden heb je me geïnspireerd tijdens het schrijven van een van mijn romans. Maar de laatste tijd heb ik weinig aan je. Je bent zo braaf geworden, slaapverwekkend gewoon. Hopelijk brengt deze roast weer wat leven in de brouwerij. Ik zit dag en nacht achter mijn laptop. De teksten die eruit komen… berg je maar!”

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving