The Voice Of Holland 2018

25/10/2018

Het nieuwe TVOH avontuur staat met nog een paar weken wachten bijna op het punt om te beginnen. Er zullen een paar veranderingen ten op zichte van vorig te zien zijn. Zo is het bijvoorbeeld dit jaar ook mogelijk voor bandjes om auditie te doen en zo kans te maken op een groot contract. Maar de grootste verandering is toch wel waar te nemen in een van de rode stoelen. Waar vorig jaar Sanne Hans nog achter een van de knoppen zat. Is deze plek dit jaar overgenomen door de jonge Amsterdamse rapper Lil Kleine. “Ik ben hier trots op. Als je op zo’n rode stoel mag plaatsnemen geeft dat erkenning voor je werk en hoe serieus je met muziek bezig bent. Ik ben straks de jongste, maar ik denk dat ik daardoor juist de smaak en stem van jong Nederland kan vertegenwoordigen.” Aldus Lil.
De rapper is gezond gespannen voor zijn rol als coach: "Een klein beetje zenuwachtig ben ik wel." Lil Kleine heeft één doel voor ogen: "Maar ik ben hier wel om te winnen." Ook roept de rapper nieuw talent op om zich op te geven voor het nieuwe seizoen van The voice of Holland.

De 23 jarige artiest heeft al veel successen op zijn naam staan. Als eerste Nederlander ooit won hij de MTV EMA voor Best Worldwide Act. Zijn hit ‘Drank en Drugs’ met Ronnie Flex werd alleen op YouTube al meer dan 20 miljoen keer bekeken. 57 van zijn nummers bereikten de hitlijsten, waarvan drie op nummer 1 van de Single Top 100 belandden. Ook was hij de eerste Nederlandse rapper die met een album de eerste plaats innam op de Album Top 100.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving