Tino Martin debuteert als acteur in Just Say Yes

26/8/2020

NCP-lid AM Pictures is druk bezig met de opnames van de Nederlandse romkom Just Say Yes. Appie Boudellah, een van de drijvende krachten achter AM Pictures, fungeert samen met Aram van de Rest als regisseur. Het bedrijf was eerder verantwoordelijk voor de bioscoophits F*ck de liefde en Fashionchicks.

Just Say Yes draait om Lotte, gespeeld door Yolanthe Cabau, die al sinds ze een klein meisje is droomt van een romantische bruiloft. Haar droom valt echter in duigen als haar geliefde Alex de trouwerij en daarmee de relatie vlak van tevoren de nek omdraait. Lotte geeft niet op en wil met behulp van haar knappe collega Chris,vertolkt door Jim Bakkum, haar ex (en de bruiloft) terugwinnen.

Chaos

Ze doet dit terwijl haar werkzaamheden als presentatrice bij de regionale televisie in volle gang doorgaan. Waar Alex zelf ook onder contract staat. De bom die hij onder hunhuwelijk heeft gelegd zorgt voor grote spanningen op de werkvloer. Temeer omdatook de knappe Chris sinds kort onder contract staat. Ook thuis is het voorLotte niet makkelijk, aangezien ze is ingetrokken bij het egoïstische zus Estelle (Noortje Herlaar).

Debuut

Just Say Yes kenteen ware sterrencast die naast bovengenoemde namen bestaat uit onder meer Kim-Lian van der Meij, Huub Smit en Nienke Plas. Opvallendste naam is Tino Martin, de populaire Haagse volkszanger maakt in Just Say Yes zijn debuut als acteur.

 

De opnames zijn momenteel in volle gang. Just Say Yes is vanaf 28 januari 2021 te zien in de bioscoop.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving