Undress For Love

29/10/2018

Het nieuwe RTL 5 programma Undress For Love is een alternatief voor singles die daten via apps of internet helemaal zat zijn en het lef hebben een stapje verder te gaan.

In deze datingshow geven drie single mannen en drie single vrouwen zich letterlijk helemaal bloot in hun zoektocht naar de liefde. Dat doen ze niet alleen: familieleden en vrienden dragen vanaf de tribune ook hun steentje bij. Undress For Love is vanaf maandag 5 november wekelijks te zien om 20.30 uur bij RTL 5.

Presentatrice Lieke van Lexmond: “Wat dit programma zo leuk maakt is dat we beginnen waar een zeer geslaagde date kan eindigen: naakt. Ik vind het echt een feest om te presenteren en heb groot respect voor de zes mensen die dit doen.”

De zes kandidaten staan elk in hun eigen cilinder tegenover elkaar en spelen het (liefdes)spel in verschillende rondes. In de eerste twee rondes zien de kandidaten álles van elkaar, behalve de gezichten. Ze beoordelen elkaars lichaam en via foto’s van social media komen ze meer te weten over het leven van de anderen. In de derde ronde zien ze elkaar van top tot teen en gaan ze speeddaten. Daarna volgt de beslissende stemronde.

Undress For Love wordt geproduceerd door No Pictures Please.

terug naar overzicht

laatste nieuws

Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen
Jan Schots, Zodiak Nederland
NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector
Roel Kooi, Pilotstudio
NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan
Taco Zimmermann, Tuvalu
NCP komt op voor mijn belangen
Nelsje Musch, Blazhoffski
NCP is deskundig, doeltreffend, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Om van alle voordelen te kunnen profiteren van een lidmaatschap zul je als producent lid moeten worden van NCP. Wil je lid worden of eerst meer informatie over wat we jou te bieden hebben? Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving