Verfilming Engel

5/11/2018

Engel is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek dat Isa Hoes samen met haar 10-jarige dochter Vlinder schrijft en in het voorjaar van 2016 door Uitgeverij Kluitman zal worden uitgegeven.

Engel gaat over een meisje met een speciale gave: ze kan wensen in vervulling laten gaan, maar alleen die van goede mensen. Al snel liggen er mensen op de loer die hiervan misbruik willen maken. Engel wordt gekidnapt en juist nu ze haar wensen zo hard nodig heeft, lijkt ze haar gave kwijt te zijn.

Isa Hoes zal zelf als creative producer aan de film verbonden zijn, wat betekent dat ze mee zal denken over zaken als script en cast. Eerder werkten zij en producente Danielle Raaphorst al samen bij de succesvolle film De Ontsnapping. “Toen ik samen met Isa in dit avontuur stapte was het boek nog niet af, maar ik had al wel stukken gelezen die me erg enthousiast maakten. Nadat Isa haar werk bij de uitgever had ingeleverd heb ik het helemaal mogen lezen en ik kan met overtuiging zeggen dat het een geweldig boek wordt. Nu het creatieve team met Dennis en Ellen compleet is kan ik niet wachten om aan de slag te gaan. In 2017 starten de opnamen”, aldus de producente.

terug naar overzicht

laatste nieuws

"Met mijn lidmaatschap kan ik voor mij relevante juridische en financiële zaken gemakkelijk en goedkoper regelen."
Jan Schots, Zodiak Nederland
"NCP heeft de afgelopen jaren een diverse groep producenten verenigd en vertegenwoordigt inmiddels 83% van de markt. Het is dus een serieuze partij binnen de audiovisuele sector."
Roel Kooi, Pilotstudio
"NCP steunt onze organisaties en zorgt ervoor dat we samen sterker staan."
Taco Zimmermann, Tuvalu
"NCP komt op voor mijn belangen."
Nelsje Musch, Blazhoffski
"NCP is deskundig, gericht, en werkt pro-actief aan een bestendige media-toekomst."
Reinier Selen, Rinkel Film

sluit je aan

Veel producenten profiteren al van de voordelen die een lidmaatschap van NCP biedt. Ook lid worden? Of wil je meer weten over wat de NCP jou als producent kan bieden? Vul dit formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bedankt! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er ging iets mis. Wil je het nog een keer proberen?

Partners

meer partners

première

een selectie van het nieuwste werk van onze leden

Draai je telefoon voor de beste beleving